Balázs Fecó exkluzív nagykoncert

2019. aug. 16., péntek, 21:00:00 CEST
Minden korosztály
147 nap múlva
2.990,00 Ft - 7.490,00 Ft
Minden korosztály
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
147 nap múlva
2.990,00 Ft - 7.490,00 Ft
Minden korosztály
Esemény leírás

BALÁZS FECÓ pályafutása 1967-ben a Neoton együttesben kezdődött, majd játszott a Taurusban. A kultikussá vált Korállal és a Balázs Fecó Band néven alapított formációival koncertezik a mai napig. Olyan örökzöld slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Homok szélben, a Kőfalak leomlanak, a Kölykök a hátsó udvarból, a Ne állj meg soha, a Maradj velem, az Érints meg, a Kergesd el a felhőt a házamról, a Hétfői Hold, az Évszakok, vagy épp a Csönd éve. Munkásságát számtalan szakmai és állami elismeréssel jutalmazták. Egyebek mellett Liszt-díjas, kétszeres EMeRTon-díjas, Artisjus Életmű-díjas, Fonogram-díjas előadó, akit hatszor választottak az év billentyűsének az országban. Példaértékű zenei pályafutásáért megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét és tisztikeresztjét is. Nevéhez fűződik a sitkei kápolna megmentése és harminc éve tartó üzemeltetése a nagyszabású augusztusi koncertekkel.


BALÁZS FECÓ ezen  alkalommal, az egyetlen nagyzenekaros LIVE koncertet adja 2019-ben vidéken, a kiemelt, tradicionális helyszínen a Siófoki Szabadtéri Színpadon! A vissza nem térő alkalomra való tekintettel, ez az egyetlen koncert, melynek sokat mondó címe: “Érints meg még egyszer...”


A nagykoncert vendégei: Keresztes Ildikó és Szűcs Antal Gábor.


Várjuk szeretettel egy igazi kuriózummal a Balaton fővárosában a Siófoki Szabadtéri Színpadon!


Jó szórakozást kívánunk!


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2019. augusztus 22. Csütörtök 21:00 óra!


Jegyek elővételben válthatók a FUNCODE országos hálózatában és a Siófoki Tourinform irodában. (Siófok Fő tér Víztorony.)


Online jegyértékesítés: www.funcode.hu


Fontos információ: felhívjuk Kedves Érdeklődők figyelmét, hogy a koncert hivatalos jegyértékesítője a funcode.hu. Kérjük, hogy kizárólag hivatalos jegyforgalmazótól vásároljanak a koncertre belépőjegyet. Minden alternatív forrásból származó tranzakció esetében nem áll módunkban reklamációt elfogadni. A koncert hivatalos jegyárairól a funcode.hu oldalon tájékozódhatnak, minden ettől eltérő jegyárakat tartalmazó alternatív források használatát nem javasoljuk.  Figyelmüket köszönjük!

Megjegyzések
Jegyvásárlás
VisaMasterCard
Jegyvásárlás
 
Kézi helyválasztás
Helyszín adatai
Helyszín térképen
Kálmán Imre Szabadtéri Színpad Jókai park 5
Siófok, 8600