Balázs Fecó exkluzív nagykoncert

Fri. Aug 16, 2019 at 9:00pm CEST
All Ages
1,990.00 Ft - 7,490.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
1,990.00 Ft - 7,490.00 Ft
All Ages
Event Description

BALÁZS FECÓ pályafutása 1967-ben a Neoton együttesben kezdődött, 1971-ig tartott, majd alapító tagja volt az első supergorupnak, a Taurusnak (Radics Béla, Som Lajos, Brunner Győző és Balázs Fecó, valamint Horváth Attila szövegíró) 1972 május 1-től, ahol mint szerző és mint énekes is bemutatkozott. A kultikussá vált Korállal és a Balázs Fecó Band néven alapított formációival koncertezik a mai napig. Olyan örökzöld slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Homok szélben, a Kőfalak leomlanak, a Kölykök a hátsó udvarból, a Kevés voltam neked..., a Maradj velem, az Érints meg, a Kergesd el a felhőt a házamról, a Hétfői Hold, az Évszakok, vagy épp a Csönd éve. Munkásságát számtalan szakmai és állami elismeréssel jutalmazták. Egyebek mellett Liszt-díjas, kétszeres EMeRTon-díjas, Artisjus Életmű-díjas, Fonogram-díjas és 2016-tól Kossuth-díjas előadó, akit hatszor választottak az év billentyűsének az országban. Példaértékű zenei pályafutásáért megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét és tisztikeresztjét is. Nevéhez fűződik a Sitkei kápolna megmentése és harmincöt éve tartó üzemeltetése a nagyszabású augusztusi utolsó szombati koncertekkel.


BALÁZS FECÓ ezen  alkalommal, az egyetlen nagyzenekaros LIVE koncertet adja 2019-ben vidéken, a kiemelt, tradicionális helyszínen a Siófoki Szabadtéri Színpadon! A vissza nem térő alkalomra való tekintettel, ez az egyetlen koncert, melynek sokat mondó címe: “Érints meg még egyszer...”


A nagykoncert vendégei: Keresztes Ildikó és Szűcs Antal Gábor.


Várjuk szeretettel egy igazi kuriózummal a Balaton fővárosában a Siófoki Szabadtéri Színpadon!


Jó szórakozást kívánunk!


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2019. augusztus 22. Csütörtök 21:00 óra!


Jegyek elővételben válthatók a FUNCODE országos hálózatában és a Siófoki Tourinform irodában. (Siófok Fő tér Víztorony.)


Online jegyértékesítés: www.funcode.hu


Fontos információ: felhívjuk Kedves Érdeklődők figyelmét, hogy a koncert hivatalos jegyértékesítője a funcode.hu. Kérjük, hogy kizárólag hivatalos jegyforgalmazótól vásároljanak a koncertre belépőjegyet. Minden alternatív forrásból származó tranzakció esetében nem áll módunkban reklamációt elfogadni. A koncert hivatalos jegyárairól a funcode.hu oldalon tájékozódhatnak, minden ettől eltérő jegyárakat tartalmazó alternatív források használatát nem javasoljuk.  Figyelmüket köszönjük!

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Siófok Szabadtéri Színpad ESŐNAP: 2021.07.24. 20:30 / Jókai park 5
Siófok, Somogy 8600