Backstreet Boys

Tue. Jun 25, 2019 at 8:00pm CEST
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
Event Description

A VIP csomagok tartalma a következő oldalon tekinthető meg: https://www.funcode.hu/backstreet-boys-vip-csomagok/


A Backstreet Boys örömmel jelenti be DNA című új albumát, amely január 25-én jelenik meg az RCA kiadó gondozásában.  A lemez már előrendelhető: https://backstreet-boys-uk.myshopify.com.  A DNA – a banda 10. stúdió albuma -  többek között Lauv (Charlie XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) és Mike Sabbath (J Balvin) dalait tartalmazza.


A rajongók legnagyobb izgalmára, a Backstreet Boys megjelentette új kislemezét, a Ryan Tedder és Shawn Mendes által írt Chances-t. A dal meghallgatható és a videó megtekinthető: http://smarturl.it/bsbxChances


Május 11-i kezdettel a csapat megkezdi vadonatúj, DNA World Tour elnevezésű koncertkörútját,  ami az elmúlt két évtizedük legnagyobb aréna turnéja. A több mint 3 hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, olyan helyeken lépve fel, mint például a londoni O2, a párizsi   AccorHotels Arena vagy a berlini Mercedes-Benz Arena.


Ez a szenzációs show Budapesten is látható lesz, 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában!


Jegyek november 16-án 10 órától kaphatók. Akik november 13-án délután 3 óráig megrendelik az új albumot a fenti linken, elővásárlási jogot kapnak a DNA turné belépőihez.


A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 14-én 10 órától.

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Budapest Aréna Stefánia út 2
Budapest, HU 1143