Charlie

Fri. Aug 9, 2019 at 9:00pm CEST
All Ages
3,990.00 Ft - 6,990.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
3,990.00 Ft - 6,990.00 Ft
All Ages
Event Description

CHARLIE: A Liszt Ferenc-díjas előadóművész, sokan csak úgy jellemzik: Az Énekes.


Sokan tudják, hogy Charlie egykor a Generál és a Pannonia expressz frontembere a 90-es években önálló művészi karrierbe kezdett, amelynek köszönhetően a mai napig töretlen népszerűségét és a közönség feltétlen szeretet és rajongását tudhatja magáénak.


Charlie 2019. Augusztus 09.-én Siófokon a legendás szabadtéri színpadon ad koncertet zenekarával. A Charlie Band szintén sok évtizedes karriert birtokló zenetanárokból és méltán elismert zenészekből áll. Dobok: Póta András; Basszusgitár: Lattmann Béla; Billentyűs hangszerek: Halász János; Szaxofon: Csiszár Péter; Gitár: László Attila.


A koncert exkluzív vendége a Generál és az LGT legendája Karácsony János James, aki szívesen vállalta a felkérést és tervei szerint eljátssza Charlieval a legnagyobb slágereket, amelyek az LGT korszakból ugyanúgy mint a Generál évekből máig fennmaradtak!


A funky a soul, a jazz és a rock, nagyágyúja Charlie egy felejthetetlen estét ígér a siófoki közönségnek, mindazon slágerekkel amelyekre az elmúlt közel öt évtizedben megannyiszor buliztunk.


Charlie üzenete a Balaton és a siófoki nyáresték szerelmeseinek a következő: ne feledd! „az légy, aki vagy, érezd jól magad…”  


Mi talán annyit tennénk hozzá: hozd el a párod és a családod, hiszen: „mindenki valakié…”


Jó szórakozást kívánunk!


 


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2019. augusztus 12. Hétfő 21:00 óra!

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Kálmán Imre Szabadtéri Színpad Jókai park 5
Siófok, 8600