Decadancer - INKA-H ( U2 tribute band) közös est

2022. febr. 11., péntek, 20:00:00 CET
Minden korosztály
Ár: 2 000 Ft
Minden korosztály
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
Ár: 2 000 Ft
Minden korosztály
Esemény leírás

Decadancer - INKA-H ( U2 tribute band) közös est


Kapunyitás: 19:00


Koncert kezdete: 20:00


A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány / plasztikkártya, EESZT applikáció vagy EU Green Pass/ és személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni. Érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk. 


A Decadancer együttes 2018-ban alakult budapesti post-wave zenekar. Tagjai kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező zenészek.


A Decadancer több mint egy új zenekar: egy igazi „All Stars” formáció. Zenéjük izgalmas, táncolható, modern rockzene. Dalaikat angolul írják, hogy a világon mindenhol érthetők legyenek. A tagokat a rockzene mellett a pop- és az elektronikus zene sokszínűsége inspirálja. Ezek az izgalmas hatások a dalokban és a koncerteken is érezhetőkFiczkó András énekes, Mátyás Attila gitáros, Fűzfa (Pocky) Zoltán basszusgitáros és Gerő Balázs dobos mindig is szerettek volna közösen zenélni, és valami tőlük szokatlan, táncolható modern rockzenét csinálni. Erre most jött el az idő...!

Megjegyzések
Helykiválasztás
Sajnáljuk, ez az esemény már elmúlt.
Helyszín adatai
Helyszín térképen
Backstage Pub Városligeti fasor 44.
Budapest, Pest 1068
A cégről
Jankainé Balter Judit ev.

+36 20 294 1350