Disney on Ice

Multiple Dates & Times
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
Event Description

Jegyárak:  • Csecsemő (2018-2019 között született): ölben ülve ingyenes

  • Gyerekjegy (2013-2017 között született): 4.900 forint 

  • Ifjúsági jegy (2007-2012 között született): 5.900 forint

  • Felnőtt jegy: 5.900 forinttól


Készüljünk egy téli csodaországba történő belépésre, mely során a birodalom legvarázslatosabb pillanatait mutatja be a Disney On Ice - Varázslatos Jégfesztivál, egy teljesen új, élő produkcióban. Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és az Oscar-díjas, valamint minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben.


A Feld Entertainment produkciójában készült Disney On Ice - Varázslatos Jégfesztivál 2019. február 1 és 3. között lesz látható a Budapest Arénában.


Csatlakozzunk a Jégvarázs felejthetetlen szereplőihez - a vidám hóemberhez, Olafhoz, a szeszélyes hegyi emberhez, Kristoffhoz és hűséges rénszarvasához, Svenhez, miközben segítenek Anna és Elsa hercegnőknek - egy kalandos és varázslatos történetben. Élvezzük, hogy "Ringat a víz" A kis hableány Sebastianjának lélegzetelállító előadásában, amint kiszabadul páncéljából, hogy együtt szelje a hullámokat Ariellel. Gabalyodjunk össze a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével, mikor meglátogatja őket a pimasz és bátor Aranyhaj és elbűvölő szövetségese, Flynn az Aranyhaj és a nagy gubancból. Engedjük, hogy magával ragadjon A szépség és a szörnyeteg látványos előadása, amint a szörnyeteg és kastélyának elvarázsolt személyzete színre lép. Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.


Ha többet szeretne megtudni a Disney On Ice-ról, látogasson el a www.disneyonice.com weboldalra, vagy keressen minket Facebook oldalunkon és Youtube csatornánkon.


# # #


A Feld Entertainment vállalat
A Feld Entertainment világvezető a családi szórakoztató programok gyártásában és előadásában, amelyek felejthetetlen élményekkel gazdagítják a nézőket, és összehozzák az embereket. Az előadások között szerepel például a Monster Jam®, a Monster Energy Supercross, az AMSOIL Arenacross, a Disney On Ice, a Disney Live!, a Sesame Street Live! és a Marvel Universe LIVE! 
A Feld Entertaiment több millió családnak nyújtott már szórakozást 6 kontinens több mint 75 országában. További információért kérjük, látogasson el a feldentertainment.com weboldalra.


Szervező:


Live Nation CEE Kft. / 1143 Budapest, Ilka utca 2-4. / adószám: 13352297-2-42


A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Hungary Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.


Comments
Select Tickets
Sorry, there are no upcoming events in this series.
Venue Details
Map of Venue Location.
Budapest Aréna Stefánia út 2
Budapest, HU 1143