ESTER - Barbra Streisand Koncert

Sat. Oct 16, 2021 at 5:00pm CEST
All Ages
Price: 3,000.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
Price: 3,000.00 Ft
All Ages
Event Description
ESTER - Barbra Streisand Koncert

ESTER - Barbra Streisand koncert 


Tátrai Eszter, a Kőbányai Zenei Stúdió jazz tanszakán végzett énekesnő.

Eszter az egykori Bem József Általános Iskola diákja volt és a Bem legerősebb éveiben koptatta az iskolapadot – ahogy ő mondta, az osztály telis-tele volt jó hangokkal. A kórus, a Kodály Emlékhangversenyek és népdaléneklési versenyek mind-mind meghatározó élményt adtak számára, s tehetsége, különleges hangja már korán megmutatkozott, hiszen alsósként már a "nagy” kórusban énekelhetett szólót. A zene mellett a versek, s a próza is fontos szerepet játszottak az életében – a közösségi médiában követői gyakran kaphatnak tőle irodalmi "finomságokat” most is.

A lóczy-s középiskolai évek után ugyan a színészettel is kacérkodott és felvételizett a Színművészetire, de a Kőbányai Zenei Stúdió lett a következő mérföldkő.

"Mindent éneklő” hangját, szakmai alázatát, maximalizmusát és kíváncsiságát tartja a legnagyobb mozgató rugónak; mindig újra, többre és kihívásokra vágyik, így már a kőbányai iskolaévek alatt is musicalekben, nagynevű zenekarok vokáljában és a saját zenekarában is énekelt.

Még a kőbányai évek alatt mondogatta folyton Eszternek Blum József, a zongorista tanár, hogy "tiszta Streisand”, s hogy a dalai neki valók, sok a közös bennük, s érdemes lenne ízlelgetnie ezeket a dalokat. Ahogy az összes álmát és tervét szépen sorba valóra váltja Eszter, egyszer csak ez a gondolat is újra bekopogtatott, s elindult a vezérhangya...

Amikor Eszter elmesélte az ötletét Pozsonyi Tibornak, akinek Pink Floyd emlékzenekarában korábban a füredi énekesnő vokálozott, Tibor azonnal érezte, hogy ez egy fantasztikus ötlet, Eszternek való feladat és 10 percen belül már a színpadképet és a megvalósítás részleteit ecsetelte. No, így indult az a történet, mely Budapesten a Fedák Sári Színházban "Barbra Streisand musical dalok koncert” címen hódító útjára indult.

 

"Hungarian singer presenting the diverse music world of the wonderful artist, Barbra Streisand.

Songs of the greatest composers of America played by a five-member group to keep the Memories, the Music and the Magic alive."

  
 
Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Fedák Sári Színház Hősök tere 21.
Budapest, Magyarország 1238
About the Organizer
Fedák Sári Színház www.fedakszinhaz.hu

+36 1 409 7249