Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka

Tue. Nov 2, 2021 at 7:00pm CET
12+
5,900.00 Ft - 6,900.00 Ft
12+
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
5,900.00 Ft - 6,900.00 Ft
12+
Event Description

A 2020.12.12. -én elmaradt Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket? című előadásának pótlása 2021.11.02. -án 19:00 órakor kerül megrendezésre.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatók.

Akinek az új időpont nem felel meg, annak a jegyeinek az árát visszautaljuk, a visszaváltási igények 2021. szeptember 24. 12:00-ig jelezhetők az [email protected] email címen. 

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mind ezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.


Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=aSyp9Jv1BZA
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, védettségi igazolvány nélkül, az adott intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek!


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Babits Mihály Kulturális Központ Szent István tér 10.
Szekszárd, HU 7100
About the Organizer
Luca Kapitány Kft.

+36 30 894 7759