Hsin-Ni Liu zongoraestje

Fri. Apr 22, 2022 7:00pm - 8:00pm CEST
All Ages
1,990.00 Ft - 3,990.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
  • Comments
Event Stats
1,990.00 Ft - 3,990.00 Ft
All Ages
Event Description
Hsin-Ni Liu zongoraestje

2022. április 22. este 7 óra tökéletes kikapcsolódást ígér a Nagykovácsi Teleki-Tisza-kastélyban.


Hsin-Ni Liu 1980-ban született Taipei-ban, Taiwanban. Ötévesen kezdett zongorázni, tizenhat évesen pedig az Egyesült Államokba költözött, miután felvételt nyert az Interlochen Művészeti Akadémiára. Előbb a Clevelandi Zeneakadémián, majd New Yorkban, a Juilliard Egyetemen és a Mannes-i Zeneiskolában diplomázott. 2008-ban a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Dráfi Kálmán vezetésével folytatta posztgraduális tanulmányait.


Külföldön és hazánkban is elismert zongoraművésznő, aki lebilincselő játékával elbűvöli közönségét, magával ragadja a hallgatóságát. Rangos zenekarok szólistájaként, illetve kamara- és szólóestek előadójaként számos európai és amerikai városban fellépett már.


Hazánkban koncertezett a Miskolc Filharmonikusokkal, az Egri és a Szolnoki Szimfonikus Zenekarral és gyakori vendégművésze volt a Miskolci Nemzetközi Operafesztiválnak, a Liszt Nemzetközi Zenei Fesztiválnak, de játszott már a Magyar Állami Operaházban is.


Program: 


  • BRAHMS: VARIÁCIÓK ÉS FÚGA EGY HÄNDEL TÉMÁRA, OP. 24

  • RAVEL: GASPARD DE LA NUIT, “SCARBO”

  • MUSZORGSZKIJ: EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI


A művésznő korábbi fellépései: https://papageno.hu/?s=hsin-ni+liu


A belépés és helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük az emailben megkapott jegyet és nyugdíjas/diákjegy esetén a kedvezményre jogosító igazolványt a helyszínen felmutatni (elektronikusan, vagy nyomtatott formában). Kapunyitás: rendezvény előtt egy órával (18:00-tól). A jegyet ne adja át senkinek, hiszen az első leolvasást (belépést) követően minden további, azonos kóddal rendelkező jegy érvénytelenné válik. Kérjük, hogy a rendezvény kezdete előtt min. 5 perccel foglalják el helyeiket!

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Teleki–Tisza-kastély Kossuth Lajos utca 2.
Nagykovácsi, Pest megye 2094
About the Organizer
Cserkészingatlanok Nonprofit Kft. https://teleki-tisza-kastely.hu/