KARA? OKÉ! - Szabadnap

2021. aug. 15., vasárnap, 09:00:00 CEST
2 000 Ft - 2 800 Ft
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
2 000 Ft - 2 800 Ft
Esemény leírás
KARA? OKÉ! - Szabadnap 


JEGYEK A HELYSZÍNEN MÉG KAPHATÓK, CSAK AZ ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS ZÁRULT LE


 


KARA?OKÉ! - SZABADnap    ...avagy a jászkarajenői búcsú újratöltve


Ki ne emlékezne a karai búcsúra?


Ez a nap volt minden gyerek és család legjobban várt ünnepe. Mindenkinek van egy sztorija a sergőkről, a vattacukorról és a céllövöldékről. Minden gyerek itt horgászott először Modern Talking poszterért, itt kapta meg első seriffkészletét, az apukák pedig itt lőtték az első kacsintós pénztárcájukat.


A karai búcsú most újjáéled egy új helyszínen, korszerű formában, egész napos színpadi programokkal és az ország legismertebb zenekarának koncertjével.


Bagossy Brothers Company  /élő koncert/


A gyergyószentmiklósi zenekar 2013-ban alakult. Megalakulása óta a zenekar három nagylemezt és egy szimfonikus koncertlemezt adott ki, dalaik sokszoros slágerlista-vezetők. A csapat 2020-ban több elismerést is kapott, „Az év hangfelvétele” kategóriában Fonogram-díjjal ismerték el, a Petőfi Zenei Díjat pedig két kategóriában (Az év zenekara, illetve Az év férfi előadója) is elnyerte. 

Az együttes tagjai: Bagossy Norbert – ének, gitár, Kozma Zsombor – hegedű, tangóharmonika, billentyűk, Tatár Attila – gitár, vokál, Bagossy László – basszusgitár, vokál, Bartis Szilárd – dob


 


Vastag Csaba  /akusztikus koncert/


Vastag Csaba háromszoros Fonogram díjas előadó. 3 szólólemeze jelent meg többszörös platina minősítéssel. Folyamatosan koncertezik saját zenekarával fesztiválokon, városnapokon és egyéb rendezvényeken is.


Buborék együttes  /Interaktív koncert-show gyerekeknek/


A Buborék együttes együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk - játékos formában - a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben.  A zenekar, melyet három alkalommal is Fonogram díjra jelöltek, ez idáig 5 albumot adott ki és aktívan járja az országot, koncerteket ad vidéken és Budapesten egyaránt, a kis rendezvényektől kezdve egészen a nagy fesztiválokig. Az együttes a Minimax Hajók kedvelt fellépője. A fellépések mellett több TV csatorna gyermekműsorának is rendszeres vendégei. Vendégcsalogató című dalukat többek között a Minimax gyermekcsatornáról ismerhette meg a közönség.


KRAUSZ GÁBOR 


Több évig dolgozott London legjobb éttermeiben, ahol Michelin-csillagos séfektől tanulta a szakmát, a konyha rocksztárja. 12 éve dolgozik szakácsként, Angliából hazatérve a ZONA, majd a Bestia séfje volt, közben aTV2-nél a Séfek Séfe műsorban mentorséf szerepben is dolgozott. (forrás: Tv2play.hu)


A sztárséf a KARA?OKÉ! rendezvényen ez eredeti karai gulyás reprodukálásában jeleskedik majd, mely állítólag Csonka Márton nevéhez köthető, avagy a "Vén gyulyás"hoz, akit Arany János költeménye tett halhatatlanná.


Bellus István


A Dumaszínház társulatának tagja. Kereskedőből humorista, tévénézőből műsorkészítő lett pár év alatt. Örök optimista, aki nem fél a változástól, de most úgy érzi, megtalálta a helyét. Választott hivatása számára munka, hobbi, szenvedély, életforma. A sikerhez vezető utat kollégáihoz képest fordítva járta be, hiszen előbb szerepelt a tévében, minthogy kipróbálja magát a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján. A mediterrán Ózd, vagyis Miskolc szülötte, az acélvárosi Bellano, aki 2007 óta vicceskedik színpadon, tévében és mp3-ban.  (forrás:dumaszínhaz.hu)


Jászkarajenőre zenés humorműsorát a "Kivánságszatyor Pistivel" című estjét hozza el a közönségnek.


Dombóvári István


Dombóvári István 2005 óta szerepel humoristaként. Fábry Sándor tanácsára csatlakozott a Dumaszínházhoz, ahol azóta állandó fellépő. Mellette rendszeresen hallható az MR1-Kossuth Rádió Kabaréklubjában, valamint szerepel az RTL Klub Showder Klub című műsorában. 2015-ben társműsorvezető volt a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban. Számos könyv szerzője ill. társszerzője. 


Jászkarajenőn nőtt fel, 2020 tavaszán költözött vissza feleségével a településre. 2020. augusztus 1-jétől ő tölti be a helyi művelődési ház igazgatói posztját. A rendezvényen műsorvezetői szerepkörben láthatjuk-hallhatjuk.


 


Egész napos programok a rendezvény idején:


Búcsúi kirakodóvásár, vurstli, ugrálóvár, arcfestés, játékos versenyek, színes gyermekprogramok.


Lovas bemutatók, íjászkodás, lovaskocsikázás, lovaglási lehetőség


A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!Megjegyzések
Helykiválasztás
Sajnáljuk, ez az esemény már elmúlt.
Helyszín adatai
Helyszín térképen
Jászkarajenői Lovascentrum Árpád utca 29/A
Jászkarajenő, Pest 2746
A cégről
Jászkarajenői Szolgáltató Nonprofit Kft. www.jaszlovascentrum.hu

+36 30 842 7124