Korn

Tue. Jun 22, 2021 at 7:30pm CEST
47 days away
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
47 days away
Event Description

Tisztelt Jegytulajdonos! 


A rendezvény szervezője ezúton értesíti a közönséget, hogy időpontütközés miatt, valamint annak érdekében, hogy a Gojira is biztosan felléphessen Budapesten, a Korn jövő évre átszervezett budapesti koncertje 2021. június 22-én kerül megrendezésre a Budapest Arénában. Örömmel jelentjük be, hogy a 3Teeth is csatlakozik a Korn és a Gojira csapatához előzenekarként. A koncertre eddig megváltott belépőjegyek változatlan formában, további teendő nélkül érvényesek erre az új időpontra, azokkal a koncert az új dátumon látogatható. Amennyiben ülőhellyel rendelkezik, úgy a jegyen található ülőhely továbbra is az Ön számára van fenntartva. Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra. 


Amennyiben a rendezvénnyel kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak a [email protected] email címre. Kérjük, a folyamatok nyomon követésének megkönnyítése érdekében a kommunikációra csak ezt a csatornát használja. Ügyfélszolgálatunk, tekintettel a kialakult helyzetre, a szokásoshoz képest jelentős mértékben túlterhelt, ezért elnézését kérjük, ha válaszadásunk a megszokottnál több időt vesz igénybe. 


Üdvözlettel,


funcode.hu jegyáruházat üzemeltető 


Ticketpro Hungary Kft. 


Ügyfélszolgálat


 


A KORN megváltoztatta a világot, debütáló albumuk megjelenésével. A lemez egy új műfajt hívott életre, és a zenekar tartós sikere igazolta a kultúrtörténeti pillanat létrejöttét. Ahogy a FADER magazin megjegyzi: „Váratlan nyitás történt a popzene táján, és a KORN generációs érzelmeket fogalmazott meg a klausztrofób, állandó megfigyelés alatt álló öntudatuk számára. A KORN filmzenévé vált egy nemzedék érkezésekor, mint egy horkoló, dobogó, szisztematikusan visszafogott, őrült show.”


A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők. Erre a rendezvényre tranzakciónként 900 Forint díjat számolunk fel.


Szervező: Live Nation CEE Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 2-4., 13352297-2-42


A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Hungary Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Dear Ticket Holder!


The event organizer would like to inform you that a new date has been found when Korn and Gojira can play Budapest together! The Korn show due to take place on June 3, 2021 will now be rescheduled to June 22, 2021 at Budapest Arena with Gojira added to the line-up. We’re also pleased to announce that 3Teeth will now be joining Korn and Gojira as additional special guests. The ticket originally purchased for the event is valid; no action is required on your behalf in order to attend the event on the new date. In case you have a seated ticket, your designated seat is still on hold for you. If you have also purchased a parking ticket to the event, then this is obviously valid to the new date as well.


If you have any questions in connection with the event, please email our customer service on [email protected]. In order to facilitate the tracking of the procedures, please use only this means of communication. Due to the current situation, our customer service is significantly overloaded, so please accept our apology in case our response to your enquiry takes more time than usual.


Sincerely,


The operators of the funcode.hu ticket platform


Ticketpro Hungary Kft.


Customer Service


 


KORN changed the world with the release of their self-titled debut album.  It was a record that would pioneer a genre, while the band’s enduring success points to a larger cultural moment.  The FADER notes, “There was an unexpected opening in the pop landscape and KORN articulated a generational coming-of-angst for a claustrophobic, self-surveilled consciousness. KORN became the soundtrack for a generation’s arrival as a snarling, thrashing, systemically-restrained freak show.”


The organiser reserves the right to change the prices in the ticketing network any time, without giving any reason. As regards reservations, the price valid at the time of making the payment applies. 900 HUF transaction fee will be applied for this event.


Organizer: Live Nation CEE Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 2-4., 13352297-2-42


You are contracted through your ticket with the event organizer. Ticketpro Hungary Kft. is taking no responsibility for the event.

Comments
Get Tickets
VisaMasterCard
Venue Details
Map of Venue Location.
Budapest Aréna Stefánia út 2
Budapest, HU 1143