Korn

Tue. Jun 21, 2022 at 7:30pm CEST
276 days away
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
276 days away
Event Description

A Korn koncert szervezője, a Live Nation CEE Kft. az alábbi közleményt juttatta el hozzánk, amit változatlanul továbbítunk Önnek:


"Sajnos a Gojira végül nem vesz részt a Korn európai turnéján előzenekarként, így a 2022. június 21-i budapesti koncerten sem lépnek fel a Korn előtt. Köszönjük türelmüket és megértésüket."


 


A KORN megváltoztatta a világot, debütáló albumuk megjelenésével. A lemez egy új műfajt hívott életre, és a zenekar tartós sikere igazolta a kultúrtörténeti pillanat létrejöttét. Ahogy a FADER magazin megjegyzi: "Váratlan nyitás történt a popzene táján, és a KORN generációs érzelmeket fogalmazott meg a klausztrofób, állandó megfigyelés alatt álló öntudatuk számára. A KORN filmzenévé vált egy nemzedék érkezésekor, mint egy horkoló, dobogó, szisztematikusan visszafogott, őrült show."


A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők. Erre a rendezvényre tranzakciónként 900 Forint díjat számolunk fel.


Szervező: Live Nation CEE Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 2-4., 13352297-2-42


A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Hungary Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Live Nation CEE Kft, the organizer of the Korn concert, sent us the following announcement, please read it:


"We wanted to let you know that Gojira will no longer be special guest at the Korn’s European shows, including Budapest on June 21, 2022. Thank you for your patience and understanding."


 


KORN changed the world with the release of their self-titled debut album.  It was a record that would pioneer a genre, while the band’s enduring success points to a larger cultural moment.  The FADER notes, "There was an unexpected opening in the pop landscape and KORN articulated a generational coming-of-angst for a claustrophobic, self-surveilled consciousness. KORN became the soundtrack for a generation’s arrival as a snarling, thrashing, systemically-restrained freak show."


The organiser reserves the right to change the prices in the ticketing network any time, without giving any reason. As regards reservations, the price valid at the time of making the payment applies. 900 HUF transaction fee will be applied for this event.


Organizer: Live Nation CEE Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 2-4., 13352297-2-42


You are contracted through your ticket with the event organizer. Ticketpro Hungary Kft. is taking no responsibility for the event.

Comments
Get Tickets
VisaMasterCard
Venue Details
Map of Venue Location.
Budapest Aréna Stefánia út 2
Budapest, HU 1143