Mark Knopfler

Tue. Jul 9, 2019 at 8:00pm CEST
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
Event Description

Mark Knopfler, minden idők egyik legsikeresebb előadója, hosszú kihagyás után újra turnéra indul Down The Road Wherever címmel megjelenő új albuma anyagával, amelyet a legnagyobb szóló sikereivel és a legendás Dire Straits slágerekkel egészít ki.


A magyar rajongók számára jó hír, hogy Mark Knopfler turnéja ezúttal sem kerüli el országunkat, 2019. július 9-én a Budapest Arénában ad koncertet a Dire Straits egykori vezetője.


Mint minden idők egyik legnagyobb gitárosa, Mark Knopfler több mint 120 millió albumot adott el a Dire Straits korai éveitől mostanáig.


A többszörös Grammy-díjas énekes és zeneszerző csípős szövegeit és merész gitártechnikáját kombinálva alkotta meg a Dire Straits nagy slágereit, a Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo And Juliet vagy a Walk Of Life dalokat.


Producerként közreműködött Bob Dylan és Randy Newman albumainál is, csakúgy, mint számtalan filmzenéje esetében.


Mark Knopfler július 9-i budapesti koncertjére a jegyek elsőként a hivatalos Fan Club tagok számára elérhetők október 29-én 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok október 31-én 10 órától tudnak belépőket vásárolni, míg a teljeskörű jegyeladás november 5-én 10 órakor indul majd. A koncertre kizárólag ülőjegyek vásárolhatók.


Mark Knopfler előzenekar nélkül, pontosan 20 órakor lép majd színpadra.


 


Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Budapest Aréna Stefánia út 2
Budapest, HU 1143