Mötley Crüe & Def Leppard

2023. máj. 29., hétfő, 18:00:00 CEST
62 nap múlva
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
62 nap múlva
Esemény leírás


Mielőtt továbblépsz!


1. KÉSZÍTSD ELŐ A BANKKÁRTYÁDAT!


A belépőjegyeket a vásárlás során bankkártyával kell kifizetned. Kártya legyen kézben, ellenőrizd le, hogy érvényes legyen, legyen rajta elég fedezet, és győződj meg róla, hogy az online vásárlási limited nem alacsonyabb, mint a vásárlásod várható értéke. Elképzelhető, hogy a vásárlást több lépcsős azonosítás mellett tudod jóváhagyni, ezért legyen kéznél minden olyan eszköz (sms, e-mail, app), amit a bankod ehhez az azonosításhoz általában előír.


2. LÉGY ITT FEJBEN!


A vásárlás során különösen fontos, hogy pontosan add meg az e-mail címedet. Ezt vedd nagyon komolyan, mert a jegyeket és a számlát e-mailben kapod majd meg, ezért egy elgépelt e-mail cím sok kellemetlenséget tud okozni! Nem árt, ha a számlázási adataidat is előkészíted, hogy a vásárláskor már kéznél legyen minden.


3. BÍZZ BENNÜNK!


Lehetőséged van helyet választani magadnak, mégis arra bíztatunk, hogy használd az AUTOMATIKUS HELYVÁLASZTÁS funkciót. Az automata a lehető legjobb helyet fogja az általad kiválasztott árkategórián belül kiválasztani neked.


4. MAXOLD KI AZ ÉLMÉNYT!


Éld át a koncertet a VIP szektorokból, amelyek a koncertjegyen felül olyan extra szogláltatásokat is nyújtanak, mint prémium ülőhelyre szóló jegy, külön bejáraton történő belépés vagy épp egy Custom Tour csomag.  További részletekért a VIP csomagokkal kapcsolatban, kattints ide. Ha további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal a [email protected] email címen.Before you move on!


1. PREPARE YOUR BANK CARD!


You must pay with a bank card during the purchase. Have a card in hand, check its expiration date, that has enough coverage, and make sure that your online purchase limit is not lower than the expected value of your purchase. It is possible that you can approve the purchase with several steps of identification, so have all the tools (sms, e-mail, app) that your bank usually requires for this identification at hand.


2. FOCUS HERE!


When making a purchase, it is particularly important that you enter your e-mail address correctly. Take this very seriously, because you will receive the tickets and the invoice by e-mail, so a misspelled e-mail address can cause a lot of trouble! It's best if you also prepare your invoicing information so that you have everything at hand at the time of purchase.


3. TRUST US!


You have the opportunity to choose a seat for yourself, but we recommend that you use the AUTOMATIC SEAT SELECTION function. The site will select the best possible place for you within the price category you selected.


 


4. MAXIMIZE YOUR EXPERIENCE!


Experience the concert from the VIP sectors, which offer extra services in addition to the concert ticket, such as a ticket for a premium seat, designated check-in to Puskás Aréna or a Custom Tour Package. For more details on VIP packages, click here. If you have any further questions, feel free to contact us at [email protected]


 


 

Megjegyzések
Jegyvásárlás
VisaMasterCardMaestro
Helyszín adatai
Helyszín térképen
MVM Dome Üllői út 131
Budapest, HU 1098