Műtárgybefektetési Konferencia 2023.

2023. nov. 7. 09:00:00 - 18:00:00 EST
Minden korosztály
66.040 Ft - 120.650 Ft
Minden korosztály
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
66.040 Ft - 120.650 Ft
Minden korosztály
Esemény leírás
Műtárgybefektetési Konferencia 2023.

A műtárgy.com, a hazai műtárgypiac vezető információsportálja ötödik alkalommal hirdeti meg a Műtárgybefektetési Konferenciát a szakma legkiválóbb szakembereinek közreműködésével. A konferencia azoknak szól, akik aktívan érdeklődnek a műkereskedelem és a műtárgyvásárlás iránt. Szeretnének tájékozódni a műtárgypiaci tendenciák iránt, új befektetési lehetőségeket keresnek és az ehhez kapcsolódó piaci információkat a szakma kiemelkedő képviselőitől, első kézből szeretnék megtudni.


A 2023-as Műtárgybefektetési Konferencia kiemelten foglalkozik a magán- és vállalati gyűjtemények létrehozásának és gyarapításának motivációival, a műkereskedelem adózási kérdéseivel, a magángyűjtők és múzeumok együttműködésével, az ékszer, mint alternatív befektetés lehetőségeivel és az új technológiák és innovációk megjelenésével a műkereskedelemben. A konferencián mutatjuk be először a legdrágább élő és nem élő művészek rangsorát a frissen kiadott A magyar művészek aukciós piaca kiadvány alapján.


A konferenciára Budapestre érkezik Pierre Vasarely, a Fondation Vasarely alapítvány vezetője, aki új könyvét - Vasarely regényes évszázada - mutatja be apja és nagyapja életútjáról, személyes történeteivel kiegészítve ezt. Az ebédszünetben a könyv dedikáltatására is lehetőség nyílik.


A konferencia résztvevői megkapják a Kutatás a hazai műtárgyvásárlási szokásokról tanulmányunkat és A magyar művészek aukciós piaca című, 2023-ban publikált kiadványt, amely a magyar művészek hazai és nemzetközi aukciós teljesítményét elemzi toplistákkal, ábrákkal szemléltetve.


Az egész napos rendezvényen előadások, kerekasztal beszélgetések, svédasztalos ebéd, kávé-tea-üdítő, VIP programok és kiváló networking lehetőség várja a résztvevőket.


Kinek szól a konferencia?


- műtárgypiaci befektetőknek


- kezdő gyűjtőknek és aktív műgyűjtőknek


- műtárgyvásárlóknak


- privátbanki ügyfeleknek, akik új befektetési területet keresnek


- műtárgypiacon szolgáltató cégeknek


- műkereskedelmi szereplőknek


 


Részletes program: www.mutargykonferencia.hu

Megjegyzések
Helykiválasztás
Sajnáljuk, ez az esemény már elmúlt.
Helyszín adatai
Helyszín térképen
Müpa Auditórium Komor Marcell u. 1.
Budapest, Budapest 1095
A cégről
műtárgy.com Kft. https://www.mutargy.com/

+36 30 511 7549