Roger Waters

2023. ápr. 23., vasárnap, 20:00:00 CEST
198 nap múlva
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
198 nap múlva
Esemény leírás


Mielőtt továbblépsz!


 


1. KÉSZÍTSD ELŐ A BANKKÁRTYÁDAT!


A belépőjegyeket a vásárlás során bankkártyával kell kifizetned. Kártya legyen kézben, ellenőrizd le, hogy érvényes legyen, legyen rajta elég fedezet, és győződj meg róla, hogy az online vásárlási limited nem alacsonyabb, mint a vásárlásod várható értéke. Elképzelhető, hogy a vásárlást több lépcsős azonosítás mellett tudod jóváhagyni, ezért legyen kéznél minden olyan eszköz (sms, e-mail, app), amit a bankod ehhez az azonosításhoz általában előír.


2. LÉGY ITT FEJBEN! 


A vásárlás során különösen fontos, hogy pontosan add meg az e-mail címedet. Ezt vedd nagyon komolyan, mert a jegyeket és a számlát e-mailben kapod majd meg, ezért egy elgépelt e-mail cím sok kellemetlenséget tud okozni! Nem árt, ha a számlázási adataidat is előkészíted, hogy a vásárláskor már kéznél legyen minden.


3. BÍZZ BENNÜNK!


Lehetőséged van helyet választani magadnak, mégis arra bíztatunk, hogy használd az AUTOMATIKUS HELYVÁLASZTÁS funkciót. Az automata a lehető legjobb helyet fogja az általad kiválasztott árkategórián belül kiválasztani neked.


4. MAXOLD KI AZ ÉLMÉNYT!


Éld át a koncertet a VIP szektorokból, amelyek a koncertjegyen felül olyan extra szogláltatásokat is nyújtanak, mint prémium ülőhelyre szóló jegy, külön bejáraton történő belépés vagy épp egy Custom Tour csomag.  További részletekért a VIP csomagokkal kapcsolatban, kattints ide.


Ha további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal a [email protected] email címen.

Megjegyzések
Jegyvásárlás
VisaMasterCard
Helyszín adatai
Helyszín térképen
MVM Dome Üllői út 131
Budapest, HU 1098