Santana

2020. márc. 19., csütörtök, 20:00:00 CET
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
Esemény leírás

Az eredetileg 2020. március 19-re meghirdetett Santana koncertet a rendezvényt szervező Live Nation CEE Kft. 2020. július 2-án tett, a jegyértékesítési ÁSZF XII.24. pontjának megfelelő jognyilatkozatában lemondta, egyúttal utasította a a Ticketpro Hungary Kft.-t a belépőjegyek visszaváltására.


A funcode.hu oldalon keresztül vásárolt belépőjegyek visszaváltását a Ticketpro Hungary Kft. az eredeti vásárló számára automatikus banki visszafordítás segítségével végzi, így azzal kapcsolatban a jegytulajdonosoknak további teendőjük nincs.


A koronavírus kapcsán kialakult speciális helyzetre való tekintettel a hivatalos jegyértékesítő hálózat tagjainál, jegyirodákban vásárolt belépőjegyek visszaváltásával kapcsolatban a Ticketpro a szokásostól eltérő feltételeket határozott meg. A jegyirodákban vásárolt belépőjegyeket nem a vásárlás helyszínén személyesen, hanem központilag, elektronikus úton végezzük. A visszaváltás igényléséhez kérjük töltse le az ezen a linken található űrlapot, amelyet kitöltve, aláírva, a vásárlást igazoló nyugta vagy számla másolatával együtt küldje el a [email protected] email címre. A beküldésre a hivatalos meghirdetéstől számított harminc (30) nap áll rendelkezésére. A beérkezett, hiánytalanul kitöltött igénylő lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel, a jegyek ellenértékét az igénylőlapon megjelölt bankszámlaszámra banki átutalással teljesítjük, a beérkezéstől számított maximum harminc (30) napon belül. Az űrlap kitöltése kapcsán kérjük vegye figyelembe a következőket:



  •         Az eredetileg online, www.funcode.hu oldalon keresztül vásárolt belépőjegyek visszaváltása űrlapon keresztül nem kérhető, az ilyen jegyek automatikusan az eredeti vásárló számára kerülnek visszafordításra, még akkor is, ha a jegyet az eredeti vásárló időközben más számára továbbadta.

  •         Csak a hiánytalanul, helyes adatokat tartalmazó űrlapot áll módunkban feldolgozni. A hiányos, hibás vagy valótlan adatok feltüntetéséből fakadó károkért, nem teljesítésért, vagy hibás teljesítésért Ticketpro nem felel.

  •         Amennyiben az eredeti vásárláskor kapott bizonylata már nincs meg, úgy kérjük a vonatkozó mezőbe annak a jegyirodának a nevét tüntesse fel, ahol a jegyet vásárolta. Igyekezni fogunk ennek ismeretében a jegyirodától megszerezni a vásárlást igazoló bizonylatot. Ennek sikertelensége esetén azonban a jegyvisszaváltást nem fogjuk tudni elvégezni.

  •         Ticketpro nem vezet nyilvántartást azokról a jegyvásárlókról, akik jegyeiket jegyirodákban vásárolták, így az űrlap elbírálása során nem ellenőrzi a visszaváltást kérő személyét. Amennyiben az űrlapon szereplő jegyadatok helyesek, a visszaváltást elvégezzük, függetlenül attól, hogy a jegyet eredetileg az űrlapon szereplő személy vásárolta-e vagy sem.


Amennyiben a jegyvisszaváltással kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak a [email protected] email címre. Kérjük, a folyamatok nyomon követésének megkönnyítése érdekében a kommunikációra csak ezt a csatornát használja. Ügyfélszolgálatunk, tekintettel a kialakult helyzetre, a szokásoshoz képest jelentős mértékben túlterhelt, ezért elnézését kérjük, ha válaszadásunk a megszokottnál több időt vesz igénybe.

Megjegyzések
Helykiválasztás
Sajnáljuk, az online jegyértékesítés lezárult.
Helyszín adatai
Helyszín térképen
Budapest Aréna Stefánia út 2
Budapest, HU 1143