Slayer

2019. jún. 11., kedd, 20:00:00 CEST
174 nap múlva
13.900,00 Ft - 23.900,00 Ft
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
174 nap múlva
13.900,00 Ft - 23.900,00 Ft
Esemény leírás

A vég közeleg... a Slayer egyetlen, utolsó világkörüli turnéval búcsúzik


2018 januárjában a Slayer bejelentette, hogy egy utolsó világkörüli turnéra indul, amely Észak-Amerikában vette kezdetét májusban, majd ősszel egy európai koncertkörúttal folytatódott. A turné meghosszabbításában a banda fellép még Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban is, majd a nyár folyamán visszatérnek Európába.


Tom Araya a zenekar rajongóinak mond köszönetet: "Tényleg hűséges és elkötelezett rajongók vagytok, amit nagyra értékelünk. Még van pár helyünk, ahol játszani fogunk, ezért tartsátok nyitva a szemeiteket és a füleiteket, hogy elkaphassunk benneteket még egy utolsó alkalomra. Köszönjük nektek, még egyszer!"


Harminchét éves karrierje alatt a Slayer megmaradt annak a kimagasló punk-thrash bandának, amellyel létrehozták magát a műfajt, és utat mutattak a feltörekvő metál arcoknak. A zenekart ötször jelölték Grammy-díjra - és ebből kétszer el is nyerte -, amiért olyan dalokat írtak, amelyek tükrözik társadalmunk zűrzavarát és rendellenességeit.


A Slayer helye biztos a zenetörténetben mint a Nagy Négyes egyike (a Metallica, a Megadeth és az Anthrax mellett): akik megalkották a trash-metál műfaját.


A budapesti koncertre jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők december 4-én 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés december 5-én 10 órakor kezdődik.

Megjegyzések
Jegyvásárlás
VisaMasterCard
Jegyek
Jegyvásárlás
 
Kézi helyválasztás
Helyszín adatai
Budapest Aréna Stefánia út 2
Budapest, HU 1143