Sonus Cordis Kvartett - Adományozói szobakoncert

Wed. Apr 28, 2021 at 8:00pm CEST
All Ages
2,000.00 Ft - 20,000.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
2,000.00 Ft - 20,000.00 Ft
All Ages
Event Description
Szeretettel hívjuk és várjuk azokat az adományozni kész érdeklődőket, akik nemcsak remekművek meghallgatására kíváncsiak családias környezetben, hanem műhelytitkokba is, és az alapítvány művészetterápiás műhelyébe is szeretnének bepillantani.

Vendégeink a Sonus Cordis Kvartett művészei:
Krulik Eszter és Lachegyi Róza - hegedű
Szűcs Boglárka - brácsa
Mády-Szabó Eszter - cselló

A műsor:
Haydn: B-dúr "Napfelkelte" vonósnégyes, op. 76. Nr. 4., 1.-2. tétel
Bartók: 1. vonósnégyes 1. tétel Beethoven: e-moll "Razumovsky" vonósnégyes op. 59. Nr. 2. 1. tétel

A művekről és a zeneszerzőkről Krulik Eszter mesél röviden.

Szeretettel hívunk és várunk minden olyan érdeklődőt, akik szeretnének részt venni egy megismételhetetlen élményt adó online szobakoncerten, és adományaikkal támogatni kívánják a gyermekpszichiátriai problémákkal élő gyerekek és családok komplex, hosszú távú terápiáit, gyógyulását.

A Pro Juventa Alapítvány a Művészeti Szalonjait, évente 4-5 alkalommal szervezi meg. A járványhelyzet miatt 2020. január 11-én volt az utolsó szobakoncertünk. Kaptunk egy nagylelkű felajánlást, amivel szeretnénk élni az online térben, és adományokat gyűjtünk a következő tanév komplex és hosszú távú terápiáira.

A hozzánk ellátogató művészek felajánlják előadásukat, művészeti előadáukat az alapítvány céljainak támogatására, és Önök utalhatnak az alapítvány számlájára, jegyeket vásárolhatnak.

Támogatói Szalonjainkon adományokat várunk Az Egészséges Lelkű Ifjúságért Pro Juventa Alapítvány számára.
Adományjegyekhez 2000 Ft, 5000 Ft és 10.000 Ft értékben. Ezeknél magasabb összeget is adományozhatnak. Az adományzók igény szerint említésre kerülnek, és tájékoztatást kapnak arról, hogy milyen terápiára fordítja az alapítvány a felajánlott összeget.

Aki nem tud eljönni ebben az időben adományozói eseményükre, de szeretné a Pro Juventa Alapítvány munkáját támogatni, megteheti azt banki átutalással Az Egészséges Lelkű Ifjúságért - Pro Juventa Alapítvány számlaszámán és kérhet egy linket amin visszanézheti az eseményt.

OTP: 11702036 20661951 0000 0000
IBAN: HU22
SWIFT KÓD: OTPVHUHB

Jelen esemény bevételeiből olyan gyermekpszichiátriai problémákkal élő és komplex megsegítést igénylő gyermekek, családok gyógyulását kívánjuk támogatni, akik számára az állami egészségügy kereteiben már nem biztosított a hosszú távú terápiás megtartás, és a magán szféra anyagilag megterhelő lenne számukra.

Az általunk támogatott gyermekek autizmus spektrum-, figyelem-, hangulat-, szorongásos-, és evészavarral küzdenek. Krónikus, pszichoszomatikus betegséggel élnek, traumtaizáló környezetben nevelkedtek, vagy traumatizáló események áldozatai. Szeretnének gyógyulni, motiváltak a lelki munka elvégzésére.

Az eseményre várunk mindenkit, aki érdeklődik aktuális művészeti programjaink iránt. Az esemény nyitott, nem a Murmós családok számára szervezzük a Szalonokat, nem kollégáknak, hanem bárkinek, akit az adott esemény érdekel.

Korábbi eseményeinkről itt tájékozódhatnak:
http://projuventa.hu/programjaink/adomanyozói-programjaink/

Az esemény előtt kérjük éljenek az adományozás lehetőségével.

Szeretettel várjuk adományozói művészeti eseményünkön!

PRO JUVENTA KURATÓRIUM
LÉLEK - MŰVÉSZET - MURMO
Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
About the Organizer
Pro Juventa Alapítvány https://www.projuventa.hu

+36 20 374 8983