Domokos László: Székely Stand Up

Mon. Dec 6, 2021 at 7:00pm CET
All Ages
3 days away
Price: 2,900.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
3 days away
Price: 2,900.00 Ft
All Ages
Event Description

A székely lélek anatómiáját boncolgatom tipikus székely humorral, az előadásban családi történetek, megtörtént események és rablómesék váltogatják egymást.

Ha minden jól megy, akkor 1 órára elutazunk gyerekkorom helyszíneire: Csíkba, Komondóra, a Gyímesekbe, s ha nem vigyáznak, fenn alszunk a Hargitán, ahol a medve tényleg nem játék.


Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=gd16L0YD5RY 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MOMkultban tartott előadások során a koronavírus terjedésének minél nagyobb arányban történő megakadályozása érdekében 2021. november 1-től kötelező a szájat és az orrot egyaránt eltakaró maszk viselése.


Előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően – jelenleg védettségi igazolás felmutatása nélkül –, de a MOMkult menedzsmentje által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek, jelen felhívás kiküldésének időpontjától számítottan változhatnak!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


 

Comments
Reserve Tickets
Belépőjegy - Helyfoglalás érkezési sorrend alapján! 2,900.00 Ft
Venue Details
Map of Venue Location.
MOM Kulturális Központ - Kupolaterem Csörsz utca 18.
Budapest, HU 1124
About the Organizer
Luca Kapitány Kft.

+36 30 894 7759