Szittya Fesztivál

Fri. Jun 18, 2021 at 8:00am CEST
All Ages
2,000.00 Ft - 26,000.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
2,000.00 Ft - 26,000.00 Ft
All Ages
Event Description

Az elővételben vásárolt jegy kedvezményesebb, mint a fesztivál kezdetekor vásárolható helyszíni jegy!


Az elővételben vásárolt jegyek elsőbbséget élveznek a helyszíni jegyekkel szemben. A fesztivál előreláthatólag 500fös létszámmal tartható meg, így a belépés biztosított elővételes jegy esetén. Az 500 főt elérve nem tudunk több embert beengedni.
Ha a fesztivál nem tartható meg, vagy más okból nem kerül megrendezésre az idén, abban az esetben az előrevásárolt jegyek érvényesek lesznek a következő Szittya Fesztiválra vagy kérés esetén visszautalásra kerülnek. Ha valaki megrendeli előre a jegyeket, de időközben meggondolja magát, vagy nem tud eljönni, ebben az esetben nem áll módunkban visszafizetni az összeget. Azonban a jegyek ilyen esetben átruházhatóak egy másik emberre.A Szittya Fesztivál irányultsága és létrejöttének oka egy sokakban már rég megfogalmazott hiánypótlásért született meg, miszerint  szükségünk van nekünk, magyaroknak egy olyan eseményre, amiben közvetlen hangvételben és kötetlen együtt lehetnek azok a lelkek, akik szívükön viselik hazájuk és egymás morális sorsát. Jelenleg erősen ébred az országunk ősiségtudata ,hála azon törekvő emberek lélekébresztő harcának, akik teljesen elköteleződtek hazánk  kulturális  és morális megerősödéséért. 


 A Szittya Fesztiválon egyfajta globális kéz a kézben szertartás-központúság a lényeg , ahol mind együtt kifejezhetjük az Isten előtt, hogy együvé tartozunk őseink és a mindenekben ott lakó Ősten előtt. Úgy tartjuk, most ez a legfontosabb tanúbizonyságtétel ebben a korban, ami a tevőleges érdemi szeretet útja magunk és gyermekeink jövőképéért.

Ez a nép, a hun-magyar rengeteget szenvedett a sok külső és belső viszályoktól, melyek miatt sokszor majdnem írmagostul kipusztultunk a történelem során. Most viszont eljött az ideje annak ,hogy minden viszontagságunk ellenére újra egymás felé forduljunk..Ezen út még törékeny, de idővel egyre megerősödik majd . Mind ugyanarra tartunk, és ha felismerjük ezt, s képesek vagyunk segíteni egymást, akkor kialakul újra a KÖZÖS- ÉG kiinduló alapja. Hála az égnek, máshol is ezen dolgoznak országszerte már. Az Isten csak az "együtt" minőségével adja vissza az országunkat, mert a külön-külön ideje lejárt. 


Bízunk Boldogasszonyunk óvó, szerető védelmében, kinek rendezvényünket ajánlottuk , és ajánljuk a jövőben is . Nagyon fontos cél ,hogy miután az emberek megismerkedtek egymással közelebbről, képesek legyenek egymás életében is tevőleges segítségnyújtásra. Rendezvényünkön sok-sok emberi igaz pillanatot  és élményt kívánunk adni, és nemzetgyógyító példával elöl járni. Mindazok, akik ebben segítenek, maguk is gyógyulnak, mert a szkíta ősiségünk legfőbb célja ,hogy őstudást és gyógyírt adhassunk először egymás felemelésére, majd a világ megújításáért . Hisszük, hogy a minőségi SZERtartás és a zenei tudás kinyitja a szíveket .Úgy legyen! Áldás!

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Magyar Vár Tábor 1 Majdán utca
Pomáz, Hungary 2013
About the Organizer
MAGÍR Egyesület

+36 30 481 8708