Toto Cutugno

Sat. Apr 27, 2019 at 7:00pm CEST
7,490.00 Ft - 29,900.00 Ft
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
7,490.00 Ft - 29,900.00 Ft
Event Description

Toto Cutugno olasz zeneszerző, énekes. Az 1960-as évektől van jelen hazája könnyűzenei életében, mint világsztárt az 1980-as évektől jegyzik, mikor a Solo noi c. dallal megnyerte a San Remo-i dalfesztivált!


Ezt követően sorra jöttek a nagy slágerek, mint a L’italiano (Lascate Mi Cantare), a Donna Mia, Soli, amelyek meghódították Európát és a Nagyvilágot egyaránt.


1992-ben az Insimie c. dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.


Toto Cutugno ismét Budapestre látogat önálló nagykoncerttel, 75. születésnapja alkalmából. Elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést. 2019. Április 27.-én ismét fővárosunkban köszönthetjük a Művészt!


A közel két órás koncerten elhangzanak a nagy világslágerek, mint a L’italiano, a Solo noi, a Donna donna mia, Soli, Innamorati, csakúgy, mint a Serenata vagy az Insimie c. dalok. Számos dalt ezúttal, szimfonikus zenekari kísérettel tekinthet meg a budapesti közönség.


A szimfonikus zenekart vezényli: Alterisio Paoletti Karnagy úr.


Toto Cutugno szívesen vállalta a felkérést, szinte az első szóra igent mondott, nagy örömét fejezte ki egy személyes üzenetben, mely szerint örömmel és boldogan tér vissza Budapestre ismét önálló koncerttel!


Fontos információ: felhívjuk Kedves Érdeklődők figyelmét, hogy a koncert hivatalos jegyértékesítője a funcode.hu. Kérjük, hogy kizárólag hivatalos jegyforgalmazótól vásároljanak a koncertre belépőjegyet. Minden alternatív forrásból származó tranzakció esetében nem áll módunkban reklamációt elfogadni. A koncert hivatalos jegyárairól a funcode.hu oldalon tájékozódhatnak, minden ettől eltérő jegyárakat tartalmazó alternatív források használatát nem javasoljuk.  Figyelmüket köszönjük!


Kellemes szórakozást kívánunk!


 


Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Tüskecsarnok Magyar tudósok körútja 7.
Budapest, HU 1117