Toto Cutugno

2019. ápr. 27., szombat, 19:00:00 CEST
64 nap múlva
7.490,00 Ft - 29.900,00 Ft
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
Esemény statisztikák
64 nap múlva
7.490,00 Ft - 29.900,00 Ft
Esemény leírás

Toto Cutugno olasz zeneszerző, énekes. Az 1960-as évektől van jelen hazája könnyűzenei életében, mint világsztárt az 1980-as évektől jegyzik, mikor a Solo noi c. dallal megnyerte a San Remo-i dalfesztivált!


Ezt követően sorra jöttek a nagy slágerek, mint a L’italiano (Lascate Mi Cantare), a Donna Mia, Soli, amelyek meghódították Európát és a Nagyvilágot egyaránt.


1992-ben az Insimie c. dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.


Toto Cutugno ismét Budapestre látogat önálló nagykoncerttel, 75. születésnapja alkalmából. Elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést. 2019. Április 27.-én ismét fővárosunkban köszönthetjük a Művészt!


A közel két órás koncerten elhangzanak a nagy világslágerek, mint a L’italiano, a Solo noi, a Donna donna mia, Soli, Innamorati, csakúgy, mint a Serenata vagy az Insimie c. dalok. Számos dalt ezúttal, szimfonikus zenekari kísérettel tekinthet meg a budapesti közönség.


A szimfonikus zenekart vezényli: Alterisio Paoletti Karnagy úr.


Toto Cutugno szívesen vállalta a felkérést, szinte az első szóra igent mondott, nagy örömét fejezte ki egy személyes üzenetben, mely szerint örömmel és boldogan tér vissza Budapestre ismét önálló koncerttel!


Fontos információ: felhívjuk Kedves Érdeklődők figyelmét, hogy a koncert hivatalos jegyértékesítője a funcode.hu. Kérjük, hogy kizárólag hivatalos jegyforgalmazótól vásároljanak a koncertre belépőjegyet. Minden alternatív forrásból származó tranzakció esetében nem áll módunkban reklamációt elfogadni. A koncert hivatalos jegyárairól a funcode.hu oldalon tájékozódhatnak, minden ettől eltérő jegyárakat tartalmazó alternatív források használatát nem javasoljuk.  Figyelmüket köszönjük!


Kellemes szórakozást kívánunk!

Megjegyzések
Jegyvásárlás
VisaMasterCard
Jegyvásárlás
 
Kézi helyválasztás
Helyszín adatai
Helyszín térképen
Tüskecsarnok Magyar tudósok körútja 7.
Budapest, HU 1117