Vadak Ura – Egy Állati Jó Családi Musical

Sun. Jul 17, 2022 at 8:30pm CEST
All Ages
16 days away
5,900.00 Ft - 9,500.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
16 days away
5,900.00 Ft - 9,500.00 Ft
All Ages
Event Description

VADAK URA – THE COVENANT
musical show
Író: Egressy Zoltán
Dalszövegíró, dramaturg: Müller Péter Sziámi
Zeneszerző: Sebestyén Áron
Rendező: Pataki András
Jelmeztervező: Zséli Csilla
Koreográfiák: Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika 
Színpadi visual, LED kreatívok: Forward Productions csapata
Kreatív ötletgazda: Vona Tibor

A "Nikola Tesla – Végtelen Energia” alkotói a nagy klasszikus musicalek - Az Oroszlánkirály, A dzsungel könyve - értékteremtő hagyományait követve, látványos jelmezek, dinamikus dalok és koreográfiák, valamint élethű animációk segítségével mutatják be új, nagyszabású, egész estés, családi musicaljüket, Vadak Ura – The Covenant címmel.

A Vadak Ura musical történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak - ősi szertartás szerint - mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja - a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége - pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.


Az előadás szereplői:


Békefi Viktória – Azuka
Budai Márton Zoltán – Kafa, Bódog
Czeglédi Ákos – Kafa, Bódog
Falusi Mariann – Wanda
Fekete Kovács Veronika – Azuka, Mira
Fésűs Nelly – Wanda
Füredi Nikolett – Szerafina
Gábor Anita – Mira
György Rózsa Sándor – Balkó
Imre Sebastian – Kafa, Bódog
Janza Kata– Wanda
Kisfaludy Zsófi – Szerafina
Kósa Zsolt – Alfréd, Gusztáv
Kristóf Dániel – Kafa, Bódog
Kovács Áron – Hektor
Magyar Viktória – Azuka
Makrai Pál – Alfréd
Mikola Gergő – Balkó
Ódor Kristóf - Agyar
Papp Attila – Agyar
Patonai Zsolt – Kafa, Bódog
Pesák Ádám – Agyar
Ragány Misa – Agonisz
Sánta László – Agonisz, Gusztáv
Savanyu Gergely – Hektor, Gusztáv
Simon Boglárka – Szerafina
Szabó Máté - Agonisz, Balkó
Szentmártoni Norman – HektorMüller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg kiemelte:
“Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek - a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.”

Az alkotók szándéka szerint, a Vadak Ura egy szeretnivaló, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete. A Tesla musicalben megszokott nagyívű, felejthetetlen, fülbemászó slágerek ebből az előadásból sem hiányozhatnak. A Vadak Ura egy különleges, világszínvonalú musical show, magyar alkotók műhelyéből, melynek vizuális élményét 80nm tematikus térben megépített LED fal díszlet, látványos animációk és párját ritkító jelmezpark erősíti.
 
A mű alkotócsapata - Egressy Zoltán író, Müller Péter Sziámi dalszövegíró és dramaturg, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai - már számtalan alkalommal, sokuk utoljára a Nikola Tesla életét bemutatott nagyszabású musicalben, bizonyította tehetségét. A szenzációs musical ismét nagycsaládi szórakozást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt garantált feltöltődést ígér. Az alkotók bíznak benne, hogy a Covid hosszú bezártsága után, a Vadak Ura kortól függetlenül nyújt majd mindannyiunknak élményekben gazdag kikapcsolódást.

Egressy Zoltán író elmondta:
“Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság - remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is.”


A TBG Production hitvallása, hogy produkcióival egyedi, különleges, felejthetetlen családi élményt kínáljon gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Céljuk egyedi, utaztatható, világminőségű előadások létrehozása magyar alkotók tollából. Fontosnak tartja a színvonalas, önfeledt szórakozást, amikor ünneplőbe öltözhet a lelkünk, a pozitív, életigenlő üzeneteket, amelyek feledtetik a problémákat.

A produkció a szereplőváltoztatás jogát fenntartja.


Zséli Csilla jelmeztervező jelmeztervei csatolva.


Comments
Get Tickets
VisaMasterCardMaestro
Venue Details
Map of Venue Location.
Abony Főtér Kossuth tér 1.
Abony, HU 2740
About the Organizer
Abonyi Városfejlesztő Kft.

+36 30 639 5251