Vagyonvédelmi cégláncolatok-Konzultációval

2021. jan. 20., szerda, 15:00:00 CET
Minden korosztály
Ár: 25 000 Ft
Minden korosztály
  • Jegyvásárlás
  • Részletek
  • Megjegyzések
Esemény statisztikák
Ár: 25 000 Ft
Minden korosztály
Esemény leírás

A SecBlog today internetes újság az elmúlt  két évben számos, a vagyonvédelemben működő láncolati alvállalkozó céget térképezett fel, megismerve a cégszervezési módszereket, a fővállalkozó cégek szerepét ezek működtetésében, a hatósági nyomozások, felderítések tévútjait és nem utolsó sorban a cégeket szervező háttéremberek és vállalkozások „működési ujjlenyomatait”


 


Az e-konferencia célja, hogy megismertessük ezeket az eljárásokat, elkerülendő az alvállalkozó cégek bukásával járó szolgáltatási és gazdasági kényszerhelyzeteket,  segítsünk a beszerzést végző, megbízó oldali szakembereket az alvállalkozó hálózatok jelentette  kockázatok kiszűrését.


Konzultációs résztvevő:


Az előadást és a feltett kérdésekre adott választ online, valós időben követheti.


Az előadás alatt, az oldal chat ablakában valós időben tehet fel kérdéseket, melyre az előadás alatt élőben választ adunk. Az előadás rögzített változata további 36 órán keresztül, maximum ötször tekinthető meg.


A konzultációs résztvevő lehetőséget kap, egyeztetett időpontban maximum két órás időtartamban személyes ( video konferencia ) konzultációra az előadás témájába tartozó kérdésekben.

Megjegyzések
Helykiválasztás
Sajnáljuk, ez az esemény már elmúlt.
Helyszín adatai
Helyszín térképen
KGP TECH Kft Győri kapu 24/b
Miskolc, Borsod Abaúj Zemplén 3531
A cégről
KGP-TECH Kft.

+36 30 711 3111