Vagyonvédelmi cégláncolatok-Konzultációval

Wed. Jan 20, 2021 at 3:00pm CET
All Ages
Price: 25,000.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
  • Comments
Event Stats
Price: 25,000.00 Ft
All Ages
Event Description

A SecBlog today internetes újság az elmúlt  két évben számos, a vagyonvédelemben működő láncolati alvállalkozó céget térképezett fel, megismerve a cégszervezési módszereket, a fővállalkozó cégek szerepét ezek működtetésében, a hatósági nyomozások, felderítések tévútjait és nem utolsó sorban a cégeket szervező háttéremberek és vállalkozások „működési ujjlenyomatait”


 


Az e-konferencia célja, hogy megismertessük ezeket az eljárásokat, elkerülendő az alvállalkozó cégek bukásával járó szolgáltatási és gazdasági kényszerhelyzeteket,  segítsünk a beszerzést végző, megbízó oldali szakembereket az alvállalkozó hálózatok jelentette  kockázatok kiszűrését.


Konzultációs résztvevő:


Az előadást és a feltett kérdésekre adott választ online, valós időben követheti.


Az előadás alatt, az oldal chat ablakában valós időben tehet fel kérdéseket, melyre az előadás alatt élőben választ adunk. Az előadás rögzített változata további 36 órán keresztül, maximum ötször tekinthető meg.


A konzultációs résztvevő lehetőséget kap, egyeztetett időpontban maximum két órás időtartamban személyes ( video konferencia ) konzultációra az előadás témájába tartozó kérdésekben.

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
KGP TECH Kft Győri kapu 24/b
Miskolc, Borsod Abaúj Zemplén 3531
About the Organizer
KGP-TECH Kft.

+36 30 711 3111