Whitesnake

Tue. Jun 25, 2019 at 8:00pm CEST
9,900.00 Ft - 13,900.00 Ft
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
9,900.00 Ft - 13,900.00 Ft
Event Description

Jegyek a helyszínen még kaphatók!


Az előzenekar 19:00-kor kezd, a Whitesnake 20:00-kor színpadon lesz!


Örömmel jelentjük be, hogy az Ivan & The Parazol nyitja majd az estét a Whitesnake fellépése előtt!


A Deep Purple énekese, DAVID COVERDALE által alapított legendás rock’n’roll banda, a WHITESNAKE büszkén jelenti be 2019-es vadonatúj, “FLESH & BLOOD” elnevezésű turnéját, amelyen egyaránt játszik majd dalokat az új stúdióalbumról, valamint legnagyobb slágereit az elmúlt 40 év rock’n’roll történelmének egyik leghatalmasabb életművéből.


Az új lemez első dala és videója “SHUT UP & KISS ME” címmel 2019-ben jelenik meg, a turné kzdete előtt.


Ez a turné 8 év után végre Budapesten is látható lesz, 2019. június 25-én, a Barba Negra Trackben!


Az 1978-ban alapított csapat multi-platina eladásokat tudhat magáénak olyan lemezekkel, mint a ‘TROUBLE’, a ‘LOVEHUNTER’, a ‘READY AND WILLING’ és a ‘COME AN’ GET IT’, vagy a robbanásveszélyes “Snake” hangzással bíró ‘SLIDE IT IN’ és a közelmúltban 30 éves jubileumát ünneplő 1987-es, óriási sikerű ‘WHITESNAKE’ album. Ezekről a lemezekről számtalan slágerlista top 10-es dal származik, köztük a slágerlista vezető “Here I Go Again” és “Is This Love”, valamint a felejthetetlen riffel bíró “Still Of The Night”.


2017-ben hatalmas érdeklődés mellett a csapat kiadta legsikeresebb albumának, a “WHITESNAKE”-nek egy jubileumi Deluxe verzióját a Rhino Records forgalmazásában.


A kiadóval történő további együttműködésük keretében jelent meg nemrég “UNZIPPED” című anyaguk, amelyaz elmúlt 20 évritka és eddig kiadatlan akusztikus felvételeinek gyűjteménye, és különleges lehetőség néhány Whitesnake klasszikus újrahallgatására, ahogyan még soha nem hallhattuk őket.   


Tehetség és szenvedély egyaránt kellett a WHITESNAKE megalapításához csakúgy, mint 2019-es visszatérésükhöz. A világhírű banda DAVID COVERDALE (ének), REB BEACH (gitár), JOEL HOEKSTRA (gitár), MICHAEL DEVIN (basszusgitár), TOMMY ALDRIDGE (dob) és MICHELE LUPPI  (billentyűs hangszerek) összetételben éppen befejezte 13. stúdióalbumát.


David Coverdale – ének


Reb Beach – gitár


Joel Hoekstra – gitár


Michael Devin – basszusgitár


Tommy Aldridge – dob


Michele Luppi – billentyűs hangszerek


A budapesti előadásra jegyek november 13-án 10.00 órától kaphatók. Limitált számban Early Bird jegyek kaphatók 9.900 forintért, utána a belépők 11.900 forintba kerülnek majd.

Comments
Select Tickets
Sorry, this event has already taken place.
Venue Details
Map of Venue Location.
Barba Negra Track Neumann János utca 2
Budapest, HU 1117