Mirabai Ceiba Live In Concert

Sun. Jul 10, 2022 at 7:00pm CEST
All Ages
9 days away
7,900.00 Ft - 15,900.00 Ft
All Ages
  • Get Tickets
  • Details
Event Stats
9 days away
7,900.00 Ft - 15,900.00 Ft
All Ages
Event Description

A Mirabai Ceiba együttes alapkövét Angelika Baumbach (ének, hárfa, billentyűs hangszerek) és Markus Seiber (ének, gitár, charango, ronroco) alkotja, akik finom érzékkel választják meg zenésztársaikat egy-egy koncert vagy lemez alkalmával. A duó az életben is egy pár, így zenéjükből ösztönösen és sallangmentesen árad a természetesség és a harmónia, amit könnyű észre venni és átérezni.


Angelika és Markus a világ különböző részeről jönnek. Angelika Arizónában született, és Mexikó város közelében nőtt fel, mexikói anya és német apa lányaként, Markus pedig kelet-német származású. A hozott gyökerekből született egy teljesen új zenei stílus, amelyben egyesítették a hagyományos jóga mantráit eredeti angol és spanyol dalokkal, melyekben fellelhető az indián hangzás is. A Mirabai Ceiba név a pár globális világszemléletét tükrözi. Mirabai (1490-1547) legendás hindu misztikus és énekes volt. A Ceiba Latin-Amerika szent fája.


Zenéjüknek kifejezetten jót tesz a spanyol nyelv, ami más hangulatot, kifejeződést kölcsönöz. A finom hangszerelés és Angelika lágy, puha hangja teljes egésszé teszi a hangzást, láthatatlanul átölel és elringat. Markus pedig határozottan, de mégis gyengéden kíséri ezt a hangot, ami így tökéletes egységet alkot.


Koncertjeiket a könnyedség, a meghittség és a profizmus jellemzi. Egyszerűen csak hallgatni kell, lenni benne és hagyni, hogy beszippantson a zene, megszűnjön a külvilág és magával ragadjon az egység érzése. Mert ez garantált. Ha egyszer meghallgatjuk őket, függőkké válunk, még sokat, sokat és még többet akarunk belőle.


A zenekar utoljára 2019-ben járt Budapesten, ahova mindig nagy örömmel és szeretettel jönnek. A koncert ezúttal egy teljesen sajátságos helyszínen, Szentendrén a Skanzenban kerül megrendezésre, amelynek hangulata tökéletesen illeszkedik családias, fészekmeleg zenéjükhöz. Ezúttal Charly Garcia társul a zenekarhoz, aki fuvolán és gitáron kíséri őket.


Bővebb információ a zenekarról: mirabaiceiba.com


Várunk szeretettel mindenkit a Mirabai Ceiba Live in concert-en!


Hasznos információk:


- 5 éves kor alatt a koncertre a belépés ingyenes


- A jegyek nem helyre szólóak, helyválasztás érkezési sorrendben történik.


- Eső esetén a Skanzen fedett épületében lesz a koncert megtartva.


Skanzen megközelítése


Tömegközlekedéssel   • Budapestről a Batthyány térről induló HÉV járatokkal juthatunk el Szentendrére. A H5-ös járat menetrendje: https://bkk.hu/menetrendek/#H5 . Szentendrére érkezve HÉV végállomás melletti autóbusz-végállomás 7-es kocsiállásáról induló helyi autóbusszal érjük el a múzeumot.Személygépkocsival
Budapestről személygépkocsival a múzeumba a 11-es úton juthatunk el, Szentendrén belül a Skanzen feliratú leágazás jelzi az útvonalat. A bejárat épülete előtti nagy zárt (sorompós) parkolóban biztonságos helyen tudhatja személygépkocsiját. FRISSÍTÉS: Az esti programra érkező vendégek számára a parkolás díjtalan.


Comments
Reserve Tickets
Elővétel Gyermek/Nyugdíjas + More Details 7,900.00 Ft
Elővétel Felnőtt + More Details 14,900.00 Ft
Helyszín Gyermek/Nyugdíjas + More Details 8,900.00 Ft
Helyszín Felnőtt + More Details 15,900.00 Ft
Venue Details
Map of Venue Location.
Szentendre Skanzen Village Museum 75 Sztaravodai út
Szentendre, Pest 2000
About the Organizer
Mirabai Ceiba Management

+36 20 389 1638